About

Wij laten onze opdrachtgevers aan het woord waarom zij voor NordSign kiezen.

About

Beloven is leuk, maar bewijzen is beter.

We werken al jaren superfijn samen met NordSign.

Het luisteren naar- en sparren met elkaar zorgt voor een chemie die ons telkens perplex doet staan. Wat wij in woord benoemen wordt in schitterend beeld weergegeven.

Patrick de Winter – TGLS

NordSign ondersteunt ons al jaren met onze marketing.

Ze werken steeds aan het verbeteren van onze website. Van landingspagina’s tot en met onze social media, alles wordt ontworpen en bijgehouden. En dat alles in overleg en binnen het budget.

Ron van Bentem – Bentem Elektrotechniek

Wij zijn met NordSign een ontwerpproces ingegaan voor onze banquetmap.

Een project waarbij telkens vele correcties van onze kant moesten worden doorgevoerd. Het snel schakelen en de flexibele opstelling van de studio maakte dit tot een vlot proces met een zeer gewaardeerd eindproduct.

Carine van Baars – Holiday Inn Leiden

NordSign werkt al meer dan tien jaar voor ons bedrijf.

Twee woorden zijn voor Mike genoeg om een geweldig ontwerp te maken. Mike heeft zowel voor onze websites als voor print uitingen ontwerpen gemaakt en altijd naar volle tevredenheid. Ik kan NordSign van harte aanbevelen!

Barnier Geerling – CEO & Founder. Voicing the future now.

Mike luistert en observeert totdat hij de kern te pakken heeft en gebruikt dat als basis voor zijn ontwerpen en overige advies!

Hij begreep meteen wat ik zocht en heeft me professioneel geadviseerd. Zijn expertise kwam daarin bijzonder sterk naar boven. Ook heerlijk om zo snel en open te schakelen met Mike! Gezellige manier van trajecten aanvliegen met kwaliteit als resultaat. Op nog vele samenwerkingen met NordSign!

Hannah Boere – Inspired by

Mike werkt snel en goed.

Hij is helder in zijn communicatie en snapt wat de klant wil als eindproduct. Ik ben dan ook erg blij met mijn website, dank daarvoor!

Ilona Heijblom – Register Arbeidsdeskundig

NordSign  |   Middelstegracht 89a  |    Leiden  |   mike@nordsign.nl  |   Bel 0614594636