About

Wij laten onze klanten aan het woord waarom zij voor NordSign kiezen.

'Zijn expertise kwam daarin bijzonder sterk naar boven.'

About
About
About

Reviews

“We werken al jaren superfijn samen met NordSign. Het luisteren naar- en sparren met elkaar zorgt voor een chemie die ons telkens perplex doet staan. Wat wij in woord benoemen wordt in schitterend beeld weergegeven.”

Patrick de Winter
TGLS

“Mike luistert en observeert totdat hij de kern te pakken heeft en gebruikt dat als basis voor zijn ontwerpen en overige advies! Hij begreep meteen wat ik zocht en heeft me professioneel geadviseerd. Zijn expertise kwam daarin bijzonder sterk naar boven. Ook heerlijk om zo snel en open te schakelen met Mike! Gezellige manier van trajecten aanvliegen met kwaliteit als resultaat. Op nog vele samenwerkingen met NordSign!”

Hannah Boere
Inspired by

“Mike werkt snel en goed. Hij is helder in zijn communicatie en snapt wat de klant wil als eindproduct. Ik ben dan ook erg blij met mijn website, dank daarvoor!”

Ilona Heijblom
Register Arbeidsdeskundig

“Wij zijn met NordSign een ontwerpproces ingegaan voor onze banquetmap; een project waarbij telkens vele correcties van onze kant moesten worden doorgevoerd. Het snel schakelen en de flexibele opstelling van de studio maakte dit tot een vlot proces met een zeer gewaardeerd eindproduct.”

Carine van Baars
Holiday Inn Leiden

“NordSign werkt al meer dan tien jaar voor ons bedrijf. Twee woorden zijn voor Mike genoeg om een geweldig ontwerp te maken. Mike heeft zowel voor onze websites als voor print uitingen ontwerpen gemaakt en altijd naar volle tevredenheid. Ik kan NordSign van harte aanbevelen!”

Barnier Geerling
CEO & Founder. Voicing the future now.

“NordSign ondersteunt ons al jaren met onze marketing. Ze werken steeds aan het verbeteren van onze website. Van landingspagina’s tot en met onze social media, alles wordt ontworpen en bijgehouden. En dat alles in overleg en binnen het budget.”

Ron van Bentem
Bentem Elektrotechniek

About

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

About
Je loopt binnen ⚑

Wij komen graag in contact met gedreven ondernemers die zin hebben met ons te sparren. Je bent van harte welkom op de Middelstegracht 89a in Leiden.

We rijden trouwens net zo graag naar jou toe inclusief wat lekkers voor bij de koffie of thee.

NordSign
Middelstegracht 89a
2312TT | Leiden

info@nordsign.nl

0614594636

Our socials