About

We werken graag voor opdrachtgevers met ambities en idealen.

We maken de mooiste logo’s en huisstijlen.

Het logo is de eerste handdruk van je merk. Een slecht logo is net als een klef handje. Daarom beginnen we met een goed gesprek.

Wij weten wat we nodig hebben om ons werk goed te kunnen doen. Met goede vragen komt dit boven tafel. Persoonlijk of digitaal, wat je zelf het liefst hebt. Dan maken we een aantal ontwerpen en laten je zien hoe je kunt spelen met kleur en lettertype.

Maar ook hoe we het logo kunnen vertalen naar andere huisstijl elementen en huisstijl dragers. Briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, en promotiematerialen. Helemaal afhankelijk van wat je nodig hebt.

We trekken de huisstijl ook helemaal door in je online communicatie zoals Facebook en Instagram.

Wat is nou eigenlijk branding?

Concreet is branding iets dat je kunt toepassen bij alle interacties met klanten. Een stukje vormgeving en een passende tekst, per medium anders toegepast.

Een paar ingrediënten die we hierbij kunnen inzetten: een strategische brandplanning, een scheut storytelling en positief-creatieve denkwijze. Een doosje merchandising en een stapeltje communicatieconcepten. Samen kunnen ze bijdragen aan het gevoel dat het merk oproept bij de consument.

Geen zin in een heel uitgebreid plan? Geen probleem, we kunnen ook alleen de uitvoering doen.

Websites die gevonden worden in Google.

Websites moeten professioneel zijn en goed werken. En dat kan ook gewoon voor een schappelijke prijs. Na overleg sturen we je een offerte met een goede balans tussen prijs en kwaliteit.

We werken met WordPress en zorgen dat je jouw website na oplevering zelf kunt beheren.

Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Schrijf je goed en heb je foto’s? Anders nemen we ook tekst en beeld op in het project. We regelen, als je dat wilt, ook de hosting en de domeinnaam. Een SSL-certificaat is ook standaard. Wel zo veilig.

Social media sucks.

Krijg jij alleen maar vind-ik- leuks van je moeder en je beste vrienden? Je weet zelluf: je zit in de problemen!

Wij kennen Facebook en Instagram als geen ander en zorgen ervoor dat je deze kanalen gebruikt waar ze voor bedoeld zijn. Rechtstreeks contact en interactie met jouw doelgroep.

Slimme inzet van jouw advertentiebudget. We vertalen jouw huisstijl door naar de diverse social media kanalen. Maar om aan jouw community te bouwen is dat niet genoeg. Wat jij nodig hebt voor meer volgers en een groter bereik zijn vette campagnes. Creatief, onderscheidend en in jouw tone-of-voice.

NordSign vind je midden in het centrum van Leiden. Je bent van harte welkom op de Middelstegracht 89a en parkeren doe je om de hoek.

We rijden trouwens net zo graag naar jou toe inclusief wat lekkers voor bij de koffie of thee.

About
About

Wil je meer weten over onze diensten?

Of ben je op zoek naar een wauw-effect voor de juiste en vooraf heldere prijs? Van het opmaken van een kleine advertentie in een uur, of een complete landingspagina met tekst en beeld in een dagdeel. We geven je een prijs en een levertijd en gaan aan de slag.

Mijn naam is Mike en ik help je graag verder.
Bel 0614594636 of stuur een mail.

About

NordSign  |   Middelstegracht 89a  |   2312TT Leiden  |   info@nordsign.nl  |   0614594636