Wildflower Climbing Gym

Wildflower Climbing Gym klopte een jaar geleden bij ons aan. Konden we helpen hun marketing naar een hoger niveau te tillen? Uiteraard! De eerste stap was een strategiesessie met brainstorm over de vraag: waar kunnen we terrein winnen tegen zo laag mogelijke kosten? Met een nieuwe website, was een van de ideeën. En die website is er nu. 👌

We gaven de homepage een nieuw design. Dat deden we ook met de vervolgpagina’s, die nu allemaal dezelfde structuur hebben. Wel zo overzichtelijk. De teksten zijn lekker kort en alle foto’s zijn vernieuwd. Nog een belangrijke verandering: door minder trainingen aan te bieden en ze op vaste tijden te geven, is de nieuwe website een stuk overzichtelijker geworden.

Verder hebben we een digitale agenda op de homepage geplaatst. Hiermee kun je via een app heel eenvoudig trainingen toevoegen of verwijderen zonder dat je op de website moet inloggen. Handig! De site is gebouwd in WordPress en gemakkelijk aan te passen.

Ten slotte bedachten we ook Club Wildflower, omdat de Wildflower Climbing Gym een club enthousiaste klimmers is met duidelijke waarden en een eigen identiteit. Ze geven trouwens ook personal training en organiseren buitenlandse klimreizen. Gaaf toch?

Bekijk het zelf op: www.wildflowerclimbinggym.org.

 Ontwerp | Brainstorm | Marketing | Website | Bouw | CMS

NordSign
Middelstegracht 89a
Leiden
0614594636