About

Workshop zelfstandig ondernemen.

About

Mijn kennis en ervaring over ondernemerschap delen? Ik had het nog nooit gedaan, maar toen ik die vraag kreeg van het creatieve platform Rewriters, leek het me wel wat. Hoe langer ik erover nadacht, hoe leuker ik het vond.

Over praktische zaken als administratie, uurtarieven, verzekeringen en pensioen. Maar ook: hoe bepaal je of je een opdracht aanneemt of niet? Hoe haal je meer uit je opdrachtgevers? En wat doe je zelf en wat besteed je uit?

En zo stond ik laatst voor een groep van dertig jonge ondernemers te vertellen over alles wat er op je af komt als zelfstandig ondernemer.

Aan de hand van tips en voorbeelden liet ik zien hoe je succesvol en efficiënt onderneemt als kunstenaar of grafisch ontwerper. Ik gaf de deelnemers tussendoor de ruimte om met elkaar te sparren en hun kennis onderling te delen. Zo konden ze gelijk netwerken.

Ook benieuwd naar mijn inzichten? Ik kom mijn verhaal graag nog eens vertellen. Laat me weten als je een kans ziet voor zo’n inspirerende workshop!

Bel Mike 0614594636 of stuur een mail.

NordSign  |   Middelstegracht 89a  |   2312TT Leiden  |   info@nordsign.nl  |   0614594636